(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
sušené švestky zabalené v anglické slanině
Potřebné ingredience
sušené švestky, anglická slanina,párátka nebo jehly na špíz
Postup přípravy
švestky obalíme do plátku slaniny, buď propíchneme párátke, ale lepší je napíchnout je za sebou na jehli, je to méně pracné a lépe se otáčejí, šup s nimi na ohen nebo gril. Je to dobrota k vínu, pivu...
Nová chuťovka na mějdánky a grilování. Já už chodím pouze se švestkama.
Je dobré je dávat i mezi maso na špízy :-)
recept jsem slyšela někde v rádiu a je to dokonalost sama :-))) VYZKOUŠEJTE
Nová chuťovka na mějdánky a grilování. Já už chodím pouze se švestkama.
Je dobré je dávat i mezi maso na špízy :-)
recept jsem slyšela někde v rádiu a je to dokonalost sama :-))) VYZKOUŠEJTE
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jituleb
(upraveno)
17. 6. 2010, 20:15
já ještě dovnitř přidávám jednu oloupanou mandli.... dodá to ještě lepší chuť
petunie7
(upraveno)
20. 8. 2008, 13:08
Je to opravdu vynikajícíí,taky dělávám
victorie
(upraveno)
4. 8. 2008, 14:08
Musím Vám dát za pravdu , je to ooooooobr mňamka.... děláme i na pánvičce, když není po ruce gril...... a namáčíme taky v různých omajdách.... Katka
7.8
(upraveno)
4. 8. 2008, 10:54
V sobotu grilujem,ale chci se zeptat jí se to teplé nebo studené??? Díky
***delfina***
(upraveno)
22. 8. 2008, 19:56
@7.8
Trochu pozdě odpovídám, ale jí se to teplé je to lepší, ale studenou švestičkou taky nepohrdnu MŇAM